Kjøpsvilkår

Oppdatert: 01.04.2016

Betingelsene nedenfor gjelder alle inngåtte avtaler for kjøp og levering av varer fra bikepark.no
Kjøpsvilkårene kan endres uten varsel, og datoen ovenfor vil vise når sist betingelsene ble justert. Vi ber deg alltid lese igjennom kjøpsvilkårene før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også kjøpsvilkårene. Kjøpet er utført når du har fått ordrebekreftelsen og det er ditt ansvar som kunde å sørge for at de opplysningene som du har gitt oss som navn, e-postadresse og postadresse stemmer.


Priser og avgifter


Alle priser er i norske kroner (NOK) inkludert gjeldende moms. Fritt levert til dør Akershus. Øvrige Norge 970 NOK. Varer kan hentes på leveringsadresse i Fredrikstad (Vallehellene 11 1624 Rolvsøy eller på Hagan (Heggeveien 5a 1481 Hagan (Oslo) Leveranse Sverige og Danmark 1 500 NOK.
Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser.

Rabatt kode: Ved bruk av rabatt kode gjelder en kode per ordre. ( ved kjøp av f eks 2 El-sykler må det legges in to separate ordre)

Betaling


Klarna Checkout viser de betalingsmåter som kan tilbys til deg. Gjeldende betalings alternativer som i dag kan tilbys av Klarna Checkout er faktura, kontokreditt, kredittkort eller direkte betaling via bank. Faktura ligger som standard betalingsmåte der det er mulig. Ved betaling med faktura gjelder Klarnas til enhver tid gjeldende fakturavilkår: 14 dagers kreditt. Ved for sen betaling purregebyr i henhold til inkassoforskriftens satser samt den til enhver tid gjeldende forsinkelsesrente. Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout. Eventuelle skatter og/eller gebyrer kan tilkomme gjennom den valgte betalingsmåte, se nærmere individuelle vilkår for betaling for varen du velger. Klarna kan til enhver tid legge til eller fjerne en eller flere betalingsmåter av de som tilbys i Klarna Checkout.

Mer informasjon om vilkårene : https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/nb_no/account/terms.pdf

Ordre fra Sverige eller Danmark må sendes in på mail: per@bikepark.no

Levering


Vi sender til Norge, Sverige og Danmark.
Normal leveringstid er 12-19 arbeidsdager. Oslo/Akershus fritt levert (velg Personal Pick-up i ordre)
For levering i øvrige Norge skjer leveringen med PostNord. Alle forsendelser må hentes på ditt nærmeste hentested. (som angis i bestillingsprosessen). Du vil motta en SMS med pakkereferanse, når pakken har ankommet din postkasse eller utleveringsstedet.
På ordrekvittering din finner du link til sporing av din pakke, slik at du kan følge pakken din frem til utleveringsstedet.

Transportskade eller pakke som ikke kommer
Om varen blir skadet eller borte under transport til kunden, er Bikepark ansvarlig, men du må gi beskjed så snart du oppdager evt. skade/avvik.

Bytte og retur


Ønsker du å bytte, levere tilbake eller reklamere en vare kan du gjøre dette ved å sende varen tilbake til vår nettbutikk.  

Bytte en vare


Ønsker du å bytte din vare, gjør du det enklest å sende varene i retur til vår nettbutikk, vil du få pengene tilbake, og må eventuelt legge inn en ny bestilling for å få tilsendt ny vare/produkt. Vi sender deg retur-adresselapp så snart vi får din henvendelse på mail (per@bikepark.no) Returfrakt utgjør kr 970,- og vil bli trukket fra ditt tilgodehavende ved tilbakebetaling.

Retur tilbake til nettbutikken


Vil du sende din retur tilbake til nettbutikken anbefaler vi at du benytter esken du mottok varene i, klistre på retur-adresselappen som du får tilsendt, og leverer retursendingen til utleveringsstedet hvor du hentet pakken din. Returfrakten er forhåndsbetalt, og gjør returen enklere for deg som kunde. Returfrakt utgjør kr 970,- og vil bli trukket fra ditt tilgodehavende ved tilbakebetaling.
Du har betalt med faktura og du må da logge inn på Klarnas nettside og selv justerer beløpet på fakturaen i henhold til de returnerte varene, eller du kan utsette forfallsdatoen på din faktura, slik at vi rekker å korrigere fakturabeløpet før fakturaen utløper. Så snart returen er mottatt i vår nettbutikk vil vi oppdatere beløpet på fakturaen.

Gyldig retur


En gyldig retur forutsetter at varen er ubrukt, og i samme stand som da du mottok den, alle merker skal fortsatt sitte på. Hvis vi har gjort en feil, eller hvis varen har en produksjonsfeil, betaler vi for frakten tilbake til oss.

Angrerett


Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Pakken skal deretter sendes oss innen 14 dager. Ved angrerett må produktet returneres i samme stand som da du mottok produktet

Vi henviser videre til angrerettloven:
§ 25 Forbrukerens forpliktelser når angreretten brukes ved avtale om levering av varer.

Benytt returseddelen som du har fått tilsendt. Vi tar ikke imot postoppkrav eller rekommandert sending. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, inkludert porto for forsendelsen til deg. Tilbakebetaling skal finne sted senest innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.
Hvis du ønsker å bruke angreretten, kan du bruke standardformularet for angreretten utstedt av Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet, se link her. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/barne--og-likestillingsdepartementets-ge/id544705/


Åpent kjøp


Du har 30 dagers åpent kjøp og angrerett fra den dagen du gjorde din bestilling. Du som forbruker har rett til å heve et kjøp hvis bestillingen din skulle bli forsinket. Hvis du har ombestemt deg etter at du har gjort din bestilling, må du likevel hente pakken og heller levere den tilbake og sende den i retur til oss.

Du som forbruker har rett til å heve et kjøp hvis bestillingen din skulle bli forsinket. Hvis Bikepark kjenner til at varene vil bli forsinket, vil vi ta kontakt med deg vedr ny leveringsdato. Du kan da velge å vente på varene eller heve kjøpet.

Uavhentede pakker


Alle våre ordre sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt bestilt. Uavhentede pakker vil bli belastet kr 1450,- til å dekke ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

Reklamasjon


Ønsker du å reklamere på et Bikepark produkt, er det enklest å gjøre dette i en direkte mail til per@bikepark.no

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år. Reklamasjon gjelder ikke vanlig slitasje.
Ønsker du å sende din reklamasjon til oss, ber vi deg først kontakte oss på epost per@bikepark.no eller telefon for videre fremgangsmåte.

Personopplysninger


Ved registrering av din bestilling på bikepark.no godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine for å fullføre og levere din bestilling.
Ifølge loven om personopplysninger har du rett til å ta del i den informasjonen som vi har registrert om deg og hvis du anser at opplysningene er feilaktige eller irrelevante, kan du be om en rettelse eller fjerning fra kunderegisteret vårt. Kontakt i så fall kundeservicen vår. Vi forsikrer deg at vi ikke kommer til å selge eller gi dine personopplysninger til andre. Les mer om oppbevaring av personopplysninger under Konfidensialitet og sikkerhet.

For å handle på bikepark.no må du være over 18 år eller ha foreldrenes/foresattes tillatelse.
Cookies (informasjonskapsler)
En informasjonskapsel er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, vil dataene som er lagret i informasjonskabselen hentes frem igjen og tilpasse nettstedet i forhold til brukeres tidligere aktiviteter. Bikepark benytter dette for å forbedre og forenkle ditt besøk på nettsiden. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren.
Dersom du ønsker er det enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av bruken av informasjonskapsler.
Force majeure
Hvis Bikepark blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller samarbeidspartnerne våre blir utsatt for ting som krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har Bikepark rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeerstatning
Tvist
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett.


Force majeure


Hvis Bikepark blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller samarbeidspartnerne våre blir utsatt for ting som krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har Bikepark rett til å stoppe sine forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeerstatning
Tvist
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett.

Firmainformasjon


Bikepark
Heggeveien 5A
1481 Hagan
Norge
Tlf. +47 402 30 486
Org nr: 916866461